listetest =

Velkommen til Orkanger Fysioterapi og Osteopati AS

Orkanger Fysioterapi og Osteopati AS har 9 fysioterapeuter og 4 osteopater som alle er lokalisert sammen i Grønørveien 24 på Orkanger.

Firmaet har eksistert siden 1980, da under navnet Orkanger Fysikalske Institutt og ble i sin tid etablert av Nils Høeg og Trond Selven.
Siden den gang har de vokst, og dekker i dag hele Orkdal kommune samt noen pasienter fra nabokommunerne.

De tilbyr treningsmedlemskap for personer over 16 år, og gir en personlig gjennomgang av treningsprogram til alle sine medlemmer ved tegning av medlemskap. Alle deres ansatte er kvalifiserte terapeuter med bred kunnskap om helse og trening. 

De har en felles grunntanke om at behandling ved hjelp av veiledet trening er effektivt for mange plager, og at de aller fleste av oss har godt av litt mer bevegelse i hverdagen. Derfor har de en aktiv tilnærming til mange problemstillinger. I tillegg benytter de seg av behandling på benk når de finner dette nødvendig.
 

Ved OFO jobber det også 4 osteopater, som alle har god kompetanse når det gjelder behandling av ulike plager. 

Osteopati er et selvstendig yrke. Den tar som utgangspunkt at kroppen er en enhet som baserer seg på samspillet mellom anatomi, fysiologi, nevrologi og biomekanikken i kroppen.
 

Osteopatifaget har lange tradisjoner i mange land og benytter anerkjente undersøkelsesmetoder for å finne funksjonsforstyrrelser i hele kroppen.
 

I Norge er osteopati offentlig godkjent og osteopater har autorisasjon som helsepersonell.

ONF ønsker OFO hjertelig velkommen til næringsforeningen. :-)

 


 

Siste nytt