listetest =

Velkommen til Fritt Spillerom som nytt medlem av ONF

Jorid Vorum er fiolinist, pedagog og gledesspreder i det kreative firmaet Fritt Spillerom, med tilholdssted i Trondheim.
Fiolinisten elsker å kjøre show og gi dere som hører på en annerledes og god musikkopplevelse.
Jorid er naturlig og ekte i formidlingen og har en fantastisk evne til å ta vare på deg som kunde i hele prosessen knyttet til det aktuelle oppdraget.


Med mange års erfaring som musikkformidler, gleder hun seg over å underholde på store og små arrangement. Det kan være events for næringslivet (konferanse, kurs, julelunsj, sommerfest), eller bryllup, begravelse, bursdag og jubileum.

Du kan booke fiolinisten til solistoppdrag, eller be henne ta med en eller flere av de dyktige musikerne hun samarbeider med, kjent fra små og store scener i Norge.


Som bedriftskunde kan du velge mellom underholdningsinnslag og minglemusikk, eller taffelmusikk til festmiddagen. Jorid spiller moderne musikk, klassisk, viser, folketoner og slåtter.
Hun har også flere poplåter på repertoaret, da mange gifteklare har et sterkt ønske om en helt spesiell låt på den store dagen.


I tillegg til å være fiolinist, underviser Jorid barn og voksne i piano og fiolin, samt skriver sangtekster og taler på bestilling, til konfirmasjon og bryllup - eller til ansatte som har bursdag eller skal takkes av etter mange års godt arbeid.
Og på hjemmesida finner du Jorids mesterverk; «Bamsen min - en sangbok for små barn». En sangbok med 21 egenkomponerte sanger med tilhørende barneplate. Sangboka passer perfekt som gave til dåp, barsel, bursdag og jul.

Det er en stor glede å ha Jorid og Fritt Spillerom som nytt medlem hos oss :-)


 

Siste nytt